Höstlan på novemberlovet.

Den 28 och 29 oktober 2014 arrangerar Glada Hudikgymnasiets arrangörselever ett lan för att ge ungdomar i Hudiksvall/Nordanstig ett drogfritt event under höstlovet.
Eventet ska även främja skolarbetet så ett av kriterierna för att få delta är att eleverna ska vara godkänd/nått målen i samtliga skolämnen.
Johan Svahn på Glada Hudikskolan som är initiativtagare till projektet, genomförde ett LAN med samma kriterier under våren med deltagare från Glada Hudikskolan och Glada Hudikgymnasiet.

”Vi fick bra resultat genom detta LAN där eleverna verkligen såg till att möta alla kriterier i skolan för att få delta .” säger Johan.

Nu vill vi utöka detta event och erbjuda skolungdomar som går i år 8 och 9 från andra skolor i Hudiksvall och Nordanstig för att se om vi kan motivera en större målgrupp att ge lite extra i sitt skolarbete.

”Vi hoppas kunna samarbeta med andra lärare, föräldrar och sponsorer för att kunna motivera ungdomar att lyckas i studier och få glänsa i sin e-sport.” fortsätter Johan.