Program

Välkommen till HöstLAN på Glada Hudikgymnasiet.

Tisdag 28 oktober
13.00 är det incheckning i entrén. Där kommer någon att möta dig och visa var du ska rigga din dator. Du kommer även att få information var cafeterian, sovsalen och spektator-våningen ligger.

15.00 startar CS:GO-turneringen. Om du tänkt delta så är det upp till dig att vara på plats i tid och redo att spela vid utsatt tid. Du kan anmäla dig till denna både som del av ett lag eller till singelkön. Spelschema kommer att finnas på plats i lokalen.

16.00 Startar Hearthstone-turneringen och kommer att spelas där tillfälle ges mellan de båda kombattanterna. Spelschemat kommer att lottas fram under starten på HöstLAN.

20.00 startar LoL-turneringen. Du kan anmäla dig till denna både som del av ett lag eller till singelkön. Spelschema kommer att finnas på plats i lokalen.

Onsdag 29 oktober
08.00 Spelas finalerna i turneringarna. Först ut är CS:GO, följt av Hearthstone och sist men inte minst LoL.

Prisutdelning sker senast 12.00 på scenen med priser från sponsorer. Vinnarna får även sina namn graverade i pokaler som får leva för evigt på Glada Hudikgymnasiets skrythylla.

Förutom turneringarna kommer vi att spela med och mot varandra i Team fortress 2 och Quake Live, vilket betyder att du bör ladda hem och installera dessa. Detta gör du med ditt Steam-program (www.steampowered.com). Båda spelen är gratis att ladda hem och spela och passar sig utmärkt för LAN.

Gäster och deltagare kan sitta på etagevåningen i värdshuset och titta på eventuella matcher som streamas. Det kommer också finnas ett Snes 16-bit, en N64 och Xbox 360 att spela med/mot varandra i biblioteket, allt i samma lokal.

Cafét är öppet dygnet runt och här köper du allt du behöver för att kunna fortsätta spela.

Välkommen!